KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

DZIEŃ PRZEDSZKOLAKA

W dniu 18.09.2020 r. świętowaliśmy w naszym przedszkolu Ogólnopolski Dzień Przedszkolaka. Z tej okazji zorganizowano w grupach gry i zabawy przy muzyce, tańce, zabawy z balonami oraz konkursy. Dzień uświetniło puszczanie baniek mydlanych oraz odwiedziny wesołego klauna.

DZIEŃ CHŁOPAKA W NASZYM PRZEDSZKOLU

W dniu 30 września 2020 r. świętowaliśmy w naszym przedszkolu Dzień Chłopaka. W tym dniu w każdej z grup nie zabrakło wspólnych zabaw  oraz niespodzianek. W poszczególnych grupach dziewczynki przygotowały dla swoich kolegów: owocowe szaszłyki, upiekły babeczki oraz pizzę.

Z okazji Dnia Edukacji Narodowej

wszystkim pracownikom oświaty składamy najserdeczniejsze życzenia

dużo zdrowia, szczęścia, cierpliwości i samych sukcesów w pracy