KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Konkurs "Polski Orszak Trzech Króli"

Kolejne sukcesy naszych przedszkolaków konkursie plastycznym. Organizatorem konkursu „”Polski Orszak Trzech Króli” była Publiczna Szkoła Podstawowa nr 9 pod patronatem Urzędu Miasta Radomsko. I miejsce – Natalia Garbiec, II miejsce – Antonina Łągiewka, wyróżnienia &nda...

Konkurs "Moje Miasto w 2030 r."

Gratulacje dla Barabary Pukacz oraz Daphne Camiere za zdobycie wyróżnienia w konkursie plastycznym „Moje Miasto w 2030 r.” organizowanym przez Urząd Miasta Radomsko....

Mikołajki

10.12.2020
Mikołajki

Mikołajki

10.12.2020

Wizyta Świętego Mikołaja W dniu 4 grudnia 2020 r. nasze przedszkole odwiedził Święty Mikołaj. Ta wizyta była wyczekiwana z wielką niecierpliwością. Dziękując za otrzymane podarunki przedszkolaki z każdej grupy śpiewały piosenki i recytowały mikołajkowe wiersze. Święty Mikołaju bardzo dziękujemy i czekamy na ciebie za...

W andrzejkowym rytmie

30 listopada obchodziliśmy ,,Andrzejki". Zgodnie z tradycją  to czas ostatnich zabaw przed nadchodzącym adwentem, czyli okresem, kiedy kościół katolicki przygotowuje się do Bożego Narodzenia. Zgodnie ze zwyczajami tego dnia, nie mogło zabraknąć okazji, by spojrzeć w przyszłość. Chętnych do skorzystania...

"Drogowe ABC"

04.12.2020
"Drogowe ABC"

"Drogowe ABC"

04.12.2020

Nasze przedszkole realizowało program edukacyjny "Drogowe ABC". Dzieci podczas zabawy nauczyły się zasad bezpiecznego zachowania w ruchu drogowym: poznały numery alarmowe, dowiedziały się, jak bezpiecznie przechodzić przez ulicę czy przygotować się do przejażdżki rowerowej. Poznały zasady udzielania pierwszej pomocy m....

Konkurs "Dziecięce marzenia"

Gratulacje dla Oskara Niedzwiedzkiego za zajęcie I miejsca oraz dla Gabrieli Korgól za zajęcie III miejsca w plastycznym konkursie "Dziecięce marzenia", którego organizatorem było Przedszkole Specjalne w Radomsku. Tegoroczna edycja odbywała się pod hasłem: "Kredkami przegonię wirusa w koronie"...

Dzień Misia

02.12.2020
Dzień Misia

Dzień Misia

02.12.2020

W dniu 25 listopada 2020 r. nasze przedszkolaki świętowały Dzień Misia. Oprócz wielu wesołych zabaw nie zabrakło także misiowych przekąsek....

"Dzień Życzliwości"

W dniach 20 oraz 23 listopada 2020 r. świętowaliśmy w naszym przedszkolu Światowy Dzień Życzliwości i Pozdrowień....

Konkurs "Jesienny krajobraz nad wodą"

Gratulujemy Aurelii Świtoń za zajęcie III miejsca w konkursie plastycznym "Jesienny krajobraz nad wodą", którego organizatorem było Publiczne Przedszkole nr 9 w Radomsku....

Akcja "Oddaj używany telefon komórkowy"

Nasze przedszkole wzięło udział w XV edycji ogólnopolskiej akcji ekologicznej "Sprzątanie Świata 2020" pod hasłem: Oddaj używany telefon komórkowy ! Zbieramy używane telefony komórkowe bez baterii. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa....